Prestigio kids

Ne dedicam timpul lor, celor mai dulci si mai frumosi de pe pamant. Prestigio kids este despre bucurie sincera si uitat de griji. Este o locatie extrem de eleganta, dar foarte prietenoasa. Prestigio kids inseamna veselie la superlativ pentru cei mici. In timp ce ei sunt captivati de jocuri, echipa noastra de supraveghetori se ocupa cu drag si cu multa atentie, tocmai pentru ca parintii sa se bucure de preparatele delicioase in tihna, de momentele de liniste si sa savureze paharul de vin si discutiile captivante.

Vila noastra vibreaza la fiecare petrecere de la energia pozitiva a prichindeilor. Avem baloane, spectacole de magie, lego, curse de masini, pinata, karaoke, mancare delicioasa, prajituri magice, multe jocuri si parinti linistiti. Avem mare satisfacție cand la final de petrecere, cei mici au in continuare zambetul pe buze si sunt epuizati de atata joaca.

kids gallery

Fiecare petrecere este speciala pentru noi. Suntem o echipa de oameni dedicati si foarte atenți la detalii. Daca doresti sa ii organizezi micutului tau o petrecere colorata si vesela, sau un botez exclusivist, te asteptam cu drag sa ne vizitezi. Programam o intalnire si iti vom prezenta locatia noastra si facilitatile noastre premium.

Te scoatem din cotidian si te ducem in copilarie

Facilitati:

Camera Karaoke

Doctor

Supermarket

Casuta din poveste

Camera Lego

Mansarda pentru cursele de masini

Camera de dormit

Lounge micuti

Lounge adulti