Prestigio este o locatie dedicata rafinamentului si simplitatii. Conceptul creionat reprezinta viziunea si valorile unei familii dedicate domeniului ospitalitatii – avand peste 20 de ani experiență- și indragostite de arta bucatariei rafinate, arta ce a fost predata in familia Prestigio din tata in fiu.

Situata in Brasov, orasul din inima tarii, Prestigio reuneste toate atributele unei locatii armonioase: o gradina pentru ceremonii exterioare, o sala de evenimente inovativa si moderna, o vila boutique pentru petreceri pentru copii si o vila cu sase camere luminoase unde confortul este litera de lege.

Intreg conceptul este guvernat de motto-ul „Sofisticare contemporana” si combina energia unei locatii cu istorie, cu arta bucatariei rafinate si facilitati premium.

Echipa lucreaza cu mult entuziasm si pasiune. Cele mai bune si frumoase lucruri in lume nu pot fi vazute sau nu pot fi atinse, ele trebuiesc simtite in adancul inimii. Aceasta mentalitatea este insuflata intregii echipe, din simpla dorinta de a fi cat mai bun in ceea ce realizezi.

Palmaresul de locatii include atat Cabana Plaiul Foii, cat si Cabana Vanatorilor din Predeal. Echipa Prestigio poate fi descrisa/definita de integritate, creativitate si atentie la detalii.

Avem timp sa ne ocupam de amanunte. Noi nu suntem grabiti. Am invatat sa ascultam, suntem politicosi si incercam sa fim cat mai prompti posibil. „

Experimenteaza sofisticarea contemporana din momentul in care ai intrat pe poarta. Organizam evenimente, nunti, petreceri private si petreceri pentru copii.

Bine ai venit la Prestigio!